Varukorg ( 0 )
swe

Ett hållbart samhälle

Miljöfrågorna är viktiga för oss. Därför arbetar vi med att integrera hållbarhet i hela vår verksamhet och vi medverkar aktivt till att minska utsläpp av växthusgaser.

Vårt arbete för ett hållbart samhälle

Vi fokuserar vårt arbete för hållbarhet till kvalitets- och miljöcertifiering, leverantörssamarbete, uthyrning och utbildning för att höja vår förmåga att hjälpa dig att göra ansvarsfulla val.

Många av våra leverantörer är föregångare på klimatområdet, så vi låter dem inspirera oss. Tillsammans ställer vi om till klimatsmarta lösningar. Det kan handla om att välja grön el, att använda återvunnet råmaterial eller att optimera transporter.

I tiden

Att hyra VA-utrustning efter behov, i stället för att köpa den, är en betydelsefull del av den cirkulära ekonomin som värnar om miljön. Och det har våra kunder kunnat göra hos oss sedan 1988 via IBECO Rental.

Läs mer

Ibeco Rental är föregångare inom uthyrning i VA-branschen

Vi har en ledande position i Norden inom försäljning av kundspecifika VA- och VVS-lösningar. Sedan 1988 har Ibeco även erbjudit kunder möjligheten att hyra VA-utrustning efter behov. Initialt skedde uthyrningen primärt lokalt i Borlängetrakten. Med åren har affärmodellen utvecklas, blivit rikstäckande och 2020 växlades satsningen upp. Urban Edlund på Ibeco Rental i Göteborg var den första medarbetaren som rekryterades för att arbeta renodlat med uthyrningsverksamheten.

Läs mer

Vill du veta mer? Låt oss kontakta dig!