Varukorg ( 0 )
swe

Rörpiggar

  Visar 8 produkter

  Tips!

  Kontakta gärna oss på IBECO för rådgivning angående val av rörpigg och storlek. IBECO rörpiggar kan utrustas med spårsändare.

  IBECO rörpiggar används för att mekaniskt rengöra vatten och avloppsledningar med mera. Rörpiggarna finns i olika utföranden och hårdhet.

  Rörledningar som används till transport av vatten, avlopp, gaser och kemikalier med mera har ett behov av rengöring. Avlagringar och avfall som blir liggande i ledningen innebär en betydande strypning av ledningens kapacitet, vilket medför ökade kostnader. Det är heller inte ovanligt att byggavfall och dylikt hittas i nylagda ledningar. Dessa problem löser man enkelt och effektivt genom att rengöra röret med rörpiggar.

  I rörsystem där det transporteras olika typer av media är det ekonomiskt nödvändigt att separera produkterna. Detta klaras utmärkt med rörpiggning.

  Vi har i vårt produktsortiment olika typer av rörpiggar beroende på vilket arbete som ska utföras.
  Rörpiggarna är tillverkade av Polyurethanskum av olika densitet som är täckta med Polyurethangummi. Rörpiggar av Polyurethan har den fördelen att de lätt passerar ventiler, korta böjar och olika ledningsdimensioner. Fasta avsändar och mottagningsstationer kan instaleras där rörpiggarna används kontinuerligt.

  • DN50 - DN2000
  • Tillverkad av polyeruthan
  • Brett sortiment

  Vill du veta mer? Låt oss kontakta dig!