Varukorg ( 0 )
swe

Allt du behöver inom VA och VVS

Oavsett vad du behöver för att bygga ett väl fungerande vatten- och avloppssystem av högsta kvalitet, så har vi lösningarna – från den minsta rördiametern och ventiler, till pumpar och de största dagvattenledningarna.

Tillgänglighet är trygghet

Ofta skickar vi din beställning från något av våra lager samma dag som vi får in den. Du kan vara trygg med vår service; vi hjälper dig tills allt som du beställt är installerat.

Vi är en agentur inom VA och VVS med över 50 års erfarenhet från branschen. Genom att representera tillverkare från hela världen har vi ett sortiment som gör oss till en samarbetspartner med både bredd och spets.

Kontakta oss

Född ur en vision

1968 startas IBECO av första generationen Berglunds, Fritz Berglund, även kallad i folkmun Millimeter-Fritz, vilket på den tiden hade mästerbrev inom VVS-yrket, startar snabbt sin yrkesbana med kvalificerade lösningar inom VA och VVS branschen, bolaget blir sedermera en ledstjärna för hög servicegrad och kvalitet.

Läs mer

Vår ledstjärna

Våra tre värdeord är det fundament på vilka vi bygger vår värdegrund, den ledstjärna som håller IBECO:s kurs stadig i en tid av ständiga förändringar.

Kunskap

Kärnan i vår verksamhet utgår från varje medarbetares expertis. Tillsammans bidrar vi med en djup och bred kunskap som skapar förståelse för dina behov, och mot en hållbar utveckling, för dig – och för oss.

Kvalitet

Med våra kunskaper följer en strävan mot kvalitet. Och då handlar det om mycket mer än att våra produkter ska ha en överlägsen prestanda och att vi ska vara på tårna i vår service mot dig. Det handlar också att utnyttja vår kunskap för nya innovationer och förbättringar, att hitta ännu bättre sätt för att ge dig det som just du behöver och på så sätt bygga nära, långsiktiga relationer.

Gemenskap

Vi är stolta över att ingå i Uniwater, en grupp företag som delar en stark gemenskap, där engagemang och ömsesidig förståelse är i fokus. Vi är också inkluderande och lyhörda för varandra och samhället som vi verkar i; varje röst ska höras och respekteras. På så sätt bidrar vi till att vi alla tillsammans blir bättre och starkare.

Uniwaterkoncernen

IBECO är en del av Uniwaterkoncernen. Uniwater är en nordisk koncern med dotterbolag specialiserade på VA-lösningar och vatteninfrastruktur. Uniwater bedriver verksamhet inom fem specialistområden: Pumping Stations, Automation, Water Treatment, Products och Solutions. Tillsammans bildar områdena en unik bredd av specialisttjänster och produkter för utveckling av VA-infrastruktur.

Läs mer om Uniwater här

Vill du veta mer? Låt oss kontakta dig!