Utesäljare IBECO Rental med placering i Stockholm

Utesäljare IBECO Rental med placering i Stockholm 

Vi söker nu dig som vill vara med i vårt team där service och kundnöjdhet står i fokus. Vi erbjuder en varierande roll där du får möjlighet att påverka och kommer vara en viktig person för den fortsatta utvecklingen av företaget.

Arbetsuppgifter 
Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med uthyrning för region Stockholm. Du kommer aktivt arbeta med att besöka våra kunder inom VA, VVS för att visa IBECO Rentals erbjudande. Stor del av din tid kommer du att befinna dig på fältet. Din utgångspunkt kan vara vid vårt kontor i Stockholm eller från hemmakontor. 

Kvalifikationer

  • Tidigare erfarenhet av att ha arbetat med försäljning eller uthyrning
  • Mycket goda kunskaper i Microsoft Office-paketet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Teoretisk och praktisk förståelse inom området, premieras
  • Meriterande om du har arbetat med CRM system 

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/ibeco
 
 Din profil 
Som person är du social, öppen och serviceinriktad med god förståelse för kunders olika behov. Du arbetar strukturerat och är bekväm med att självständigt driva ditt arbete framåt. Du är kommunikativ och har ett förhållningsätt som skapar förtroende och knyter starka kundkontakter. Du trivs i en roll där du har möjlighet att göra affärer och får möta kunden ute på fältet.  

Vi erbjuder:
IBECO erbjuder ett fritt arbete med möjligheter att växa inom organisationen och lägger vikt vid att utbilda personalen. I tjänsten så har man tjänstebil och friskvårdsbidrag 

Kontakt 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Carlberg, Nordisk Försäljningschef, på 0702 95 69 09. Alternativt Urban Edlund, Ansvarig IBECO Rental på 0733 10 37 00. 

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!  

Om IBECO
IBECO är ett agenturföretag som grundades 1968. Verksamheten är koncentrerad till tekniskförsäljning inom VA, VVS och Industri. Vi vänder oss till kommuner, VA-/VVS-entreprenörer samt industrin och samarbetar med alla VA/VVS grossister. Vår strävan är hög tillgänglighet och servicegrad för kunden. IBECO är representerade i hela Sverige och Norge   och har lager och kontor i Borlänge, Göteborg och Stockholm. 2019 förvärvades Ibeco av UNIWATER, en av Nordens ledande aktörer inom infravattenstruktur och VA- lösningar. Koncernen omsätter idag tillsammans ca 600 miljoner. Läs mer om oss på www.ibeco.se 

Vill du veta mer? Låt oss kontakta dig: