Ledig tjänst - Teknisk innesäljare VA/VVS

Med placering på vårt huvudkontor i Borlänge
Till rollen som teknisk innesäljare söker vi nu dig som vill vara med i vårt team där service och kundnöjdhet står i fokus. Vi erbjuder en varierande roll där du får möjlighet att påverka och kommer vara en viktig person för den fortsatta utvecklingen av företaget. 

Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor kommer du som teknisk innesäljare att arbeta med teknisk försäljning och inköp inom VA/VVS produkter. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra kunder och leverantörer internationellt. Arbetet som teknisk innesäljare är omväxlande och innebär även att svara på direkta förfrågningar från kunder och erbjuda optimala lösningar. Du supporterar våra utesäljare för att hjälpa dem avsätta mer tid att finna nya affärer. Ditt främsta kommunikationsverktyg är mail och telefon.  

Du kommer att;

 • Teknisk support till våra säljare och kunder via telefon och mail
 • Merförsäljning till kunder genom teknisk kunnande
 • Supportera säljarna med offerter och förfrågningar
 • Administrera orderhanteringen
 • Göra leveransbevakning
 • Serva inkommande kunder, utlämning av varor


  Läs mer om företaget på https://career.masterhelp.se/ibeco

Kvalifikationer

 • God teoretisk och praktisk förståelse inom VA/VVS området
 • Teknisk bakgrund och tidigare vana från att ha arbetat med försäljning
 • Mycket goda kunskaper i Microsoft Office-paketet
 • Meriterande om du har arbetet med CRM system
 • Goda kunskaper i svenska och engelska

Din profil
Du som söker till rollen som teknisk innesäljare är en person som är social, öppen, glad och serviceinriktad med god förståelse för kunders olika behov. Du arbetar strukturerat och är bekväm med att hantera många olika uppgifter samtidigt. Du är kommunikativ och har ett förhållningsätt som skapar förtroende och knyter starka kund- och leverantörskontakter. Du trivs i en roll där du har möjlighet att göra affärer och supporta den interna verksamheten.  

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss.

Andreas Carlberg, nordisk försäljningschef 0702-95 69 09
Eva Morenius, säljledare 073-371 92 98

Vänligen skicka in din ansökan här, så att vi kan behandla din ansökan enligt GDPR.
Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

 

Om IBECO

IBECO är ett agenturföretag som grundades 1968. Verksamheten är koncentrerad till tekniskförsäljning inom VA, VVS och Industri. Vi vänder oss till kommuner, VA-/VVS-entreprenörer samt industrin och samarbetar med alla VA/VVS grossister. Vår strävan är hög tillgänglighet och servicegrad för kunden. IBECO är representerade i hela Sverige och Norge   och har lager och kontor i Borlänge, Göteborg och Stockholm. 2019 förvärvades Ibeco av Uniwater, en av Nordens ledande aktörer inom infravattenstruktur och VA- lösningar. Koncernen omsätter idag tillsammans ca 700 miljoner. 

Vill du veta mer? Låt oss kontakta dig: