Ledig tjänst - Produktansvarig säljare inom industri

IBECO expanderar och söker nu en teknisk industrisäljare till ett nystartat område inom bolaget!

Din roll

IBECO expanderar och söker nu en teknisk industrisäljare till ett nystartat område inom bolaget! Du kommer att arbeta med teknisk försäljning och med uppsökande försäljning hos befintliga samt nya kunder. Du presenterar och föreslår tekniska lösningar och produkter inom VA /VVS, tillexempel ventiler, flödesmätare och armaturer. Du ansvarar självständigt för hela försäljningsprocessen från prospektering, offerter till avslut.

Dina kunder kommer främst att vara pumpstationsbyggare och kommunala vatten och reningsverk. Du kommer även prospektera nya agenturer och kunder i hela Sverige. Därmed ingår resdagar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Prospektering och bearbetning av nya samt befintliga kunder
Presentera och föreslå tekniska lösningar
Ansvara för hela säljprocessen från start till slut
Ansvara för produktsortimentet mot industrikunder

Din profil

Vi ser att du har god teknisk förståelse och tidigare erfarenhet av en säljroll. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du social, öppen och serviceinriktad med god förståelse för kunders olika behov. Du är kommunikativ och har ett förhållningsätt som skapar förtroende och knyter starka kundkontakter. Du är självgående och strukturerad och driver dina processer framåt. Du trivs i en roll där du har möjlighet att göra affärer och får möta kunden ute på fältet.

Du kan utgå från Stockholm, Göteborg eller Borlänge

Rekryteringsprocessen

I denna rekryteringsprocess samarbetar IBECO med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret. 


Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på linnea.tylenius@clevry.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om IBECO

Ibeco är en del av Uniwater som är en av Nordens ledande koncerner med specialister inom VA-tekniska lösningar. Koncernen omsatte 2022 ca 800 MSEK och hade 270 anställda. Verksamhetsgrenar inom koncernen: Norvatek, Dala Kommunalteknik och Rostfria VA-system – Pumpstationer med brunnar i betong, plast och rostfritt, ASB – Automation och elskåp och ELVA/Emendo – Renings- och vattenverk, IBECO, ABAT och Proco – Produkter inom VA och VVS, Svanesundsrör – Solutions specialister på PE-svetsningar.

Ansök via Clevry här>>>

Vill du veta mer? Låt oss kontakta dig: