Ledig tjänst - mekaniker/servicetekniker Göteborg

Mekaniker / Servicetekniker
Göteborg
Vi söker nu dig som vill vara med i vårt team där service och kundnöjdhet står i fokus. Vi erbjuder en varierande roll där du får möjlighet att påverka och kommer vara en viktig person för vår serviceverksamhet i Göteborg.

Arbetsbeskrivning
Som mekaniker / servicetekniker hos oss kommer du att arbeta med service, underhåll, felsökning och reparationer av våra pumpar, verktyg och övriga maskiner för vår uthyrningsverksamhet. Det dagliga arbetet utförs från vår verkstad i Göteborg men du kan ibland behöva supportera våra kunder på fältet samt vid behov, se över våra produkter på våra övriga filialer i Borlänge och Stockholm. Du ansvarar för inköp av reservdelar och har kontakt med våra leverantörer. Vid uppstart kommer en utbildning av våra maskiner och pumpar ske i England. 

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/ibeco

Din profil
Vi söker dig som har stort intresse för teknik och mekanik och som självständigt kan prioritera och driva på ditt eget arbete. Det är meriterande om du tidigare jobbat med pumpar och har grundläggande el-kunskaper. Som person är du öppen, flexibel och serviceinriktad och trivs med att jobba med problemlösning. Du är bekväm med att kommunicera på engelska då du kommer samarbeta och få support via våra leverantörer i England. Våra kunder kommer gärna in för att få goda råd och tips, så meriterande är vana från VA-Branschen men inget krav.

Teknisk utbildning
Erfarenhet av verkstadsarbete 
Svenska och engelska i tal och skrift
B- körkort
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan 
Klicka här för att skicka in din ansökan.

Vill du veta mer? Låt oss kontakta dig:
Ny katalog från IBECO