Ledig tjänst - Mekaniker / servicetekniker Stockholm

Vi söker nu dig som vill vara med i vårt team där service och kundnöjdhet står i fokus. Vi erbjuder en varierande roll där du får möjlighet att påverka och kommer vara en viktig person för vår serviceverksamhet i Stockholm. Vår verkstad och hämtlager ligger i Spånga i Lunda industriområde.

Arbetsuppgifter

Som mekaniker / servicetekniker hos oss kommer du att arbeta med service, underhåll, felsökning och reparationer av våra pumpar, verktyg och övriga maskiner för vår uthyrningsverksamhet. Det dagliga arbetet utförs från vår verkstad i Stockholm men du kan ibland behöva supportera våra kunder på fältet samt vid behov, se över våra produkter på våra övriga filialer i Borlänge, Göteborg och Örnsköldsvik. Du ansvarar för inköp av reservdelar och har kontakt med våra leverantörer. Vid uppstart kommer en utbildning av våra maskiner och pumpar ske i England. 

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/ibeco

Din profil

Vi söker dig som har stort intresse för teknik och mekanik och som självständigt kan prioritera och driva på ditt eget arbete. Det är meriterande om du tidigare jobbat med pumpar och har grundläggande el -kunskaper. Som person är du öppen, flexibel och serviceinriktad samt trivs med att jobba med problemlösning.

Du är bekväm med att kommunicera på engelska då du kommer samarbeta och få support via våra leverantörer i England. Våra kunder kommer gärna in för att få goda råd och tips, så meriterande är vana från VA-Branschen men inget krav.

  • Teknisk utbildning
  • Erfarenhet av verkstadsarbete
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B- körkort

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan

Ansök genom att skicka CV och personligt brev via ansökningsknappen.

Har du enklare frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Maria Ahlén, 0708–490288 på Intenso teknikrekrytering. För mer specifika frågor om tjänsten kontakta Urban Edlund, 0733–103700 på Ibeco. 

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande!

 

Om IBECO

Ibeco är en del av Uniwater som är en av Nordens ledande koncerner med specialister inom VA-tekniska lösningar. Koncernen omsatte 2022 ca 800 MSEK och hade 270 anställda. Verksamhetsgrenar inom koncernen: Norvatek, Dala Kommunalteknik och Rostfria VA-system – Pumpstationer med brunnar i betong, plast och rostfritt, ASB – Automation och elskåp och ELVA/Emendo – Renings- och vattenverk, IBECO, ABAT och Proco – Produkter inom VA och VVS, Svanesundsrör – Solutions specialister på PE-svetsningar.

Ansök via Intenso Teknikrekrytering här>>>

Vill du veta mer? Låt oss kontakta dig: