Ledig tjänst - lagerarbetare Stockholm

Serviceinriktad lagerarbetare Stockholm 
Vi söker nu dig som vill vara med i vårt team där service och kundnöjdhet står i fokus. Vi erbjuder en varierande roll där du får möjlighet att påverka och kommer vara en viktig person då vi startar upp vårt nya hämtlager i Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Arbetet innebär bland annat att ta emot ankommande gods, avisera till kund och boka avgående transporter. Du är delaktig i planeringen kring min- och maxlager, ansvarar för lagerjournaler, inventeringar och att plocka ihop och etikettera order för avhämtning och förstås hålla ordning och reda.

Utöver din roll på lagret kommer du även att supportera vår angränsande uthyrningsverksamhet där du hjälper kunder som kommer in i butiken. Det kan handla om att stötta kunden kring enklare produktinformation, hämtningar, orderläggning, retur och kontroll av uthyrda produkter. 

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/ibeco 

Kvalifikationer 
Du har erfarenhet från att jobba inom lager/logistik verksamhet och ser positivt på att få kombinera detta och även jobba mer kundserviceorienterat. Det kan stundtals vara mycket att göra så önskvärt är att du är stresstålig, har initiativkraft och kan prioritera arbetsuppgifterna på ett bra sätt. Våra kunder kommer gärna in för att få goda råd och tips, så meriterande är vana från VA-Branschen men inget krav.
 
Goda kunskaper kring Officepaketet
Erfarenhet av Visma Business är meriterande
Körkort
Truckkort
Svenska i tal och skrift

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan 
Ansök genom att skicka CV och personligt brev via ansökningsknappen.

Har du enklare frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Maria Ahlén, 0708-49 02 88 på Intenso Teknikrekrytering. För mer specifika frågor om tjänsten kontakta Adam Eriksson, lageransvarig, 0243-681 10. 

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande!  

 

Om IBECO
Ibeco är en del av Uniwater som är en av Nordens ledande koncerner med specialister inom VA-tekniska lösningar. Koncernen omsatte 2021 ca 700 MSEK och hade 230 anställda. 

Verksamhetsgrenar inom koncernen: Norvatek, Dala Kommunalteknik och Rostfria VA-system – Pumpstationer med brunnar i betong, plast och rostfritt, ASB och Elteknik T. Mielonen samt Elteam One – Automation och elskåp och ELVA/Emendo – Renings- och vattenverk, IBECO och ABAT – Produkter inom VA och VVS. Läs mer om bolaget på www.ibeco.se

Vill du veta mer? Låt oss kontakta dig:
Ny katalog från IBECO